Dessert wijnen
Er werden 103 wijnen gevonden die aan uw zoekopdracht voldoen.
Quady California Elysium black Muscat
Usa › California
dessert / 2017
37,5 CL
€ 13,50 per fles
Druivenrassen
Black muscat
Quady California orange Muscat Essensia
Usa › California
dessert / 2014
37,5 CL
€ 13,50 per fles
Druivenrassen
Orange muscat
Quady California Red Electra
Usa › California
dessert / 2014
75 CL
€ 12,10 per fles
Druivenrassen
Black muscat
Quinta da Alorna Abafado 5 years Vinho Licoroso
Portugal
dessert
50 CL
€ 11,20 per fles
Druivenrassen
Fernão pires
Quinta da Alorna Colheita Tardia DOC
Portugal › Tejo
dessert / 2010
50 CL
€ 14,70 per fles
Druivenrassen
Fernão pires
Rietvallei CE Red Muscadel
Zuid Afrika › Robertson
dessert / 2018
50 CL
€ 10,30 per fles
Druivenrassen
Red muscadel
Rietvallei Muscadel 1908
Zuid Afrika › Robertson
dessert / 2007
37,5 CL
€ 29,40 per fles
Druivenrassen
Muscat de frontignan
Royal Tokaji Aszú 5 Puttonyos blue label
Hongarije › Tokaji
dessert / 2017
50 CL
€ 34,90 per fles
Druivenrassen
Furmint, Hárslevelü
Royal Tokaji Aszú 6 Puttonyos gold label
Hongarije › Tokaji
dessert / 2016
50 CL
€ 56,90 per fles
Druivenrassen
Furmint, Hárslevelü
Royal Tokaji Late harvest
Hongarije › Tokaji
De Tokaji is een waar juweel en geen enkele vergelijking doet hem recht. Directeur István Szepsy (Royal Tokaji Wine Company) wordt gezien als de beste wijnmaker van Hongarije.
dessert / 2017
50 CL
€ 17,40 per fles
Druivenrassen
Furmint, Hárslevelü, Muscat
Omschrijving en details
De Essencia 1999 werd door Steven Spurrier van magazine Decanter in 2005 bekroond tot de beste dessertwijn ter wereld.
Helder, lichtgeel van kleur met een gouden glans. De geur is fris en we herkennen gedroogd tropisch fruit. Ook het tropische fruit, zoals perzik en abrikoos is duidelijk aanwezig in de verfijnde smaak. Een heerlijk frisse dessertwijn. Frisse, edelzoete wijn die uitstekend geschikt is om te drinken bij salades van vis en kip met krullen van eendenlever. Heerlijk bij frisse dessserts met perzik, mango en tarte tatin. Of lekker drinken als aperitief.





